Van Der Perre bvba

Familiebedrijf met 25 jaar ervaring

Van Der Perre bvba uit Merchtem is een gespecialiseerd installateur van de producten van Viessmann en staat garant voor een uitstekende afwerking en dienstverlening. Het bedrijf werd opgericht in 1992 door Ben Van Der Perre en sinds 2013 mede uitgebouwd door zoon Niels. U kan bij ons terecht voor installatie, herstellingen en onderhoud van verwarmingsketels op gas en olie, warmtepompen en zonneboilers.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Viessmann installateur uit centrum Merchtem

Van Der Perre bvba uit centrum Merchtem is actief in Merchtem, Opwijk, Londerzeel, Relegem, Asse, Steenhuffel, Peizegem, Grimbergen, Strombeek, Zellik, Wolvertem, Malderen, Buggenhout, Wemmel, Kobbegem, Brussegem, Meise.